Skellefteå El & Diesel

Butik med brett sortiment

Hos oss hittar du ett brett sortiment av originalmärkesdelar och tillbehör med hög kvalitet till bra pris – och mängder av bilvårdsprodukter.

Butik

Hos oss hittar du ett brett sortiment av originalmärkesdelar och tillbehör med hög kvalitet till bra pris – och mängder av bilvårdsprodukter.
I vår välfyllda butik finns kunnig personal som gärna hjälper dig att ta hand om din bil på bästa sätt.

Grossist och butiksförsäljningen omfattar idag det mesta i reservdelar och biltillbehör. På verkstaden utför vi reparation och service på de flesta bilmärken.

I vårt sortiment ingår bl.a. Bosch biltillbehör, Blaupunkts bilstereoprogram, Eberspächer bilvärme, Bosch verktyg, Valvoline smörjmedel, reservelverk och massor av annat. Tillbehörssortimentet har BDS tillbehörs-katalogen som grund.

Välkommen in till vår butik

Välkommen till BDS Skellefteå El & Diesel. Vi har ett stort utbud av bildelar, reservdelar och verktyg.

Öppettider butik
Måndag-Fredag 07.00-16.30
Lördag-Söndag Stängt

Telefon: 0910-71 11 00
Kontakta oss

Bosch Power Tools

I den nya Bosch EXPERT-serien hittar du de bästa och mest innovativa elverktygstillbehören som erbjuder beprövade prestandafördelar för att säkerställa effektivt arbete till krävande hantverkare. EXPERT-serien lanseras av våra återförsäljare under de närmaste månaderna.
Läs mer

Beställ original märkesdelar online.

Hämta dem i butiken.
Börja med att knappa in bilens reg.nr för delar till din bil.

Kampanjer just nu

Erbjudande när du köper torkarblad.

När du köper ett 2-pack torkarblad från BOSCH hos oss på Skellefteå El & Diesel.Uppge ”EL & DIESEL 50 ÅR” när du kommer till kassan så bjuder vi på 4 liter spolarvätska. Torkarblad kan ej kombineras med andra rabatter

Ladda för sommar!

BOSCH Fritidsbatterier.Passa på att skaffa en fräscht batteri till båten, husvagnen eller husbilen nu när säsongen snart är här. Välkommen in.

Tvätta och vårda din bil

Nu är det dags att ge bilen den rätta finishen. Vår bilvårdshink innehåller det mesta du behöver. BDS BILVÅRDSHINK395:- för hela hinken

Tershine bilvårdsprodukter

Vi har hela sortimentet från Tershine bilvård i butiken! Bilvård med svensk perfektion.Tershines fokus ligger på att vem som helst ska kunna köpa deras produkter utan förkunskap och få ett resultat i världsklass på minimal tid.