Butik med brett sortiment av delar

Hos oss hittar du ett brett sortiment av originalmärkesdelar och tillbehör med hög kvalitet till bra pris – och mängder av bilvårdsprodukter.

Butik

Hos oss hittar du ett brett sortiment av originalmärkesdelar och tillbehör med hög kvalitet till bra pris – och mängder av bilvårdsprodukter.
I vår välfyllda butik finns kunnig personal som gärna hjälper dig att ta hand om din bil på bästa sätt.

Grossist och butiksförsäljningen omfattar idag det mesta i reservdelar och biltillbehör. På verkstaden utför vi reparation och service på de flesta bilmärken.
I vårt sortiment ingår bl.a. Bosch biltillbehör, Blaupunkts bilstereoprogram, Eberspächer bilvärme, Bosch verktyg, Valvoline smörjmedel, reservelverk och massor av annat. Tillbehörssortimentet har BDS tillbehörs-katalogen som grund.

Beställ original märkesdelar online.

Hämta dem i butiken.
Börja med att knappa in bilens reg.nr för delar till din bil.

Bosch Power Tools

I den nya Bosch EXPERT-serien hittar du de bästa och mest innovativa elverktygstillbehören som erbjuder beprövade prestandafördelar för att säkerställa effektivt arbete till krävande hantverkare. EXPERT-serien lanseras av våra återförsäljare under de närmaste månaderna.

Butik

Välkommen till BDS Skellefteå El & Diesel. Vi har ett stort utbud av bildelar, reservdelar och verktyg.

Öppettider butik
Mån-Tor 07.00-17.30
Fre 07.00-16.30
Lördag 11.00-14.00

Telefon: 0910-71 11 00

Kampanjer/ aktuellt

2022-03-28T14:31:08+02:00

Tershine

Tershine bilvårdsprodukter Vi har hela sortimentet från Tershine bilvård i butiken! Bilvård med svensk perfektion. Tershines fokus ligger på ...