Jobba hos oss

Här hittar du lediga tjänster hos Skellefteå El & Diesel

Jobba hos oss!

Älskar du bilar och teknik? Då kan du vara den vi söker. Här hittar du de tjänster som finns tillgängliga hos oss just nu. Tveka inte om det känns intressant, skicka in din ansökan idag!

Just nu har vi inga lediga tjänster. Men du är alltid välkommen att skicka in en ansökan tillsammans med ditt CV.

Älskar du bilar? Kom och jobba med oss

Vi söker dig som har intresse av bilar och teknik, som kan hjälpa till med uteförsäljning till våra kunder och företag. Dina arbetsuppgifter kommer primärt att bestå av att bearbeta nya och befintliga bilverkstäder samt företag inom fordonsbranschen. Du kommer att besöka dina kunder ute i deras verksamheter. Du bör vara serviceminded, lyhörd och en lagspelare. Säljarbetet innebär praktisk rådgivning, upprätthållande av kundkontakter, offertförfarande och uppföljning.

Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Älskar du bilar? Kom och jobba med oss

Vi söker dig som har intresse av bilar och teknik, som kan hjälpa till med reservdelsförsäljning/service till kunder och företag i butik och via telefon. Du bör vara serviceminded, lyhörd och en lagspelare. Tidigare erfarenheter inom IT är meriterande.

Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

IT-Kunnig, bilälskande medarbetare sökes

Butikssäljaren skall jobba i butik och lager med kundkontakt ordermail / orderplock , telefon-förfrågningar.
Omfattar också lördagar 3 tim ungefär var 5:e vecka.
Tidigare erfarenhet av försäljning och/eller fordonsbranschen är meriterande.

IT:

En som kan företagsinriktad Administration av system som bygger Windows Server 2012/2016/2019 med Active Directory. Har kunskap om Server hårdvara med Windows Hyper-V. Kan scripta lite i Powershell. Har kunskap om Mail-server mjukvara, T ex: MDaemon. Och som har goda kunskaper om Nätverk och brandväggar T. ex: pfSense. Kan du backupmjukvaran Veeam Backup & Replication är det ett plus. Och som har lätt för att lära in nya typer av mjukvara.

Övriga IT relaterade uppgifter. Uppdatera lite information på hemsidan, Administrera telefonväxeln vid behov. Underhåll av skrivare och klient-datorer runt om på företaget. Skapa och skicka kampanjblad via maillista till våra lokala kunder. Uppdatera priser med inskickade filer från distributörer till vårt affärssystem Winassist.

Bosch Diagnostic:

Ditt Teknik-/IT intresse kan du ha nytta av då du kommer att lära dig med tiden att reparera och diagnostisera Bosch Provtekniks utrustning som används hos verkstäder. Vi reparera idag Bosch Hjulinställare, 4-Gasmätare, AC-Utrustning, KTS-moduler, Spridarprovare, Diagnosdatorer med ESI-tronic mjukvara, osv.
Detta kan innebära att du blir en Bosch Service Tekniker som åker ibland ut till kunder runt om i Västerbotten/Norrbotten. Du kommer också att ge telefonsupport till våra lokala kunder som använder Diagnostic utrustning från Bosch. Du kommer också att sköta om Garantiärende åt Bosch Diagnostic.

Utbildningar från Bosch kan ske via TeamViewer. Eller att resa till en annan ort för vissa utbildningar. Bosch har också bra reparations dokumentation på diagnostic utrustning.

Du bör kunna engelska då många utbildningar/dokumentation är på engelska.

Jobbet som helhet är väldigt varierande och roligt då flera intressen hamnar i ett rum.

Vill du söka jobb hos oss?

Skicka in ditt CV, personligt brev och referenser till: fredrik.soderberg@edskelleftea.se

För mer information om tjänsten kontakta
Fredrik Söderberg 0910-71 11 09

El & Diesel
Slalomvägen 1 • 0910-71 11 00
Öppet: Mån-tors 07.00-17.30
Fre 07.00-16.30, Lör 11.00-14.00

Kampanjer/ aktuellt

2022-03-28T14:31:08+02:00

Tershine

Tershine bilvårdsprodukter Vi har hela sortimentet från Tershine bilvård i butiken! Bilvård med svensk perfektion. Tershines fokus ligger på ...